Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2017

У Бахмуті масово отруїлися учні місцевої школи. Прокуратура контролює розслідування

Артемівська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом масового отруєння дітей в одній зі шкіл міста Бахмут на Донеччині.
 
Ввечері, 28 лютого, до Бахмутської дитячої лікарні з діагнозом: харчова токсикоінфекція, синдром гастроентероколіту, поступили 16 учнів однієї школи 1-10 класів. А вже зранку до лікарні звернулося ще двоє дітей з аналогічними симптомами. Відомо, що всі вони харчувалися у шкільній їдальні. Наразі життю дітей нічого не загрожує, їм призначено необхідне лікування.
 
Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.137 КК України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей).
 
Слідчим проведено огляд в ході якого вилучені журнали та інші документи, які стосуються шкільної їдальні. Проводиться збір матеріалів для встановлення всіх обставин події. Зі шкільної їдальні було відібрано проби харчових продуктів, змиви на кишкову паличку, патологічну флору та мікробіологічне дослідження.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3024