Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2017

У Донецькій області вилучено контрафактної алкогольної продукції на суму 27, 5 млн грн (ФОТО)

Прокуратура Донецької області спільно з об’єднаним штабом Центрального управління СБУ в районі проведення АТО та співробітниками оперативного управління слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Донецькій області виявлено підпільний цех з виробництва алкогольної продукції.
 
Установлено, що 32-річний мешканець Слов’янська  організував у себе вдома підпільне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв за допомогою спеціального обладнання. Свою продукцію чоловік реалізовував через торговельну мережу регіону.
 
В рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів), проведено 19 обшуків торгівельних об’єктів, домоволодінь та складських приміщень, розташованих у Слов’янську, Краматорську, Бахмуті, Бахмутському районі та Маріуполі.
 
За результатами проведених обшуків за місцями виробництва, зберігання та реалізації незаконно виготовленої підакцизної продукції, виявлено та вилучено алкогольну продукцію різноманітних торгівельних марок.
 
Загалом в ході проведення обшуків з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 27,5 млн грн та обладнання на суму 50 тис грн. Крім того, вилучено понад 500 тис грн коштів, отриманих від незаконної діяльності.
 
            Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2798