Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2017

Прокуратура домоглась зменшення ціни на закупівлю теплової енергії для навчальних закладів на 350 тис грн

Слов’янською місцевою прокуратурою вивчено проведену відділом освіти Слов'янської міської ради процедуру закупівлі теплової енергії для навчальних закладів м. Слов’янська за державні кошти.
 
 
Встановлено, що відділом освіти Слов'янської міської ради укладено три договори про закупівлю теплової енергії з підприємствами, які використовують альтернативні джерела опалення. У той же час аналогічні послуги від виробничої одиниці «Слов’янськтепломережа» обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго», яке свої пропозиції щодо участі у закупівлі не подавало, значно дешевші, ніж запропоновані вказаними постачальниками.
Прокуратурою на адресу відділу освіти міської ради спрямовано лист про необхідність перегляду ціни на теплову енергію, з урахуванням тарифу на опалення природним газом, затвердженого Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, для вказаного підприємства.
 
За результатами розгляду листа відділом освіти, з підприємствами, що планують надавати послуги з опалення, укладені додаткові угоди, у зв’язку з чим ціну на тепло зменшено на 350 тис грн.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2867