Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2017

Вчинений розбійний напад коштував трьом мешканцям Краматорська 5, 8 та 9 років за ґратами

Краматорський міський суд оголосив вирок у справі трьох чоловіків, які обвинувачувались у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186, ч.3 ст. 187 (грабіж та розбій, поєднані з проникненням у приміщення, вчинені за попередньою змовою групою осіб) КК України.
 
Установлено, що о восьмій годині ранку 27 червня 2016 року троє товаришів 25, 27 та 28 років пройшли на територію підприємства, яке працює у сфері операцій з металобрухтом. Один із них увійшов до ангару та, переконавшись, що там знаходиться лише одна жінка-комірник, повідомив про це напарників, які, натягнувши на голови саморобні маски, вдерлися до приміщення. Наймолодший чоловік, який вже мав за плечима судимість, схопив жінку руками за горло та почав душити, вимагаючи грошові кошти. 
 
Подавивши волю 43-річної потерпілої до супротиву, нападники забрали у неї мобільний телефон та грошові кошти, спричинивши матеріальну шкоду на суму 8 300 грн, після чого з місця злочину втекли.  
 
Під час слідства та судового розгляду обвинувачувані не визнали своєї провини, проте суд оцінив беззаперечні докази, надані публічним обвинуваченням, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура, та визнав чоловіків винними в інкримінованому злочині, засудивши їх до 5, 8 и 9 років позбавлення волі.   
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2509