Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2018

У Краматорську прокуратура в апеляційному порядку вимагає заарештувати підозрюваного в умисному вбивстві

Краматорською місцевою прокуратурою до Апеляційного суду Донецької області подано апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді Краматорського міського суду про відмову у застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
 
Нагадаємо, 14 січня в результаті сварки, що виникла між двома компаніями, які знаходились біля будівлі одного з розважальних закладів м. Краматорська, один із учасників отримав вогнепальні поранення у руку та грудну клітину. Потерпілого було терміново доставлено до міської лікарні, проте врятувати йому життя лікарям не вдалося.
 
 39-річний місцевий мешканець, що здійснив постріл у стані алкогольного сп’яніння, кинувши поряд з пораненим пістолет марки «Макаров», з місця злочину утік та через три дні прибув до Краматорської місцевої прокуратури, де підписав явку з повинною.
 
На даний час чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину та судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Враховуючи те, що більш м’який запобіжний захід не здатен забезпечити належну поведінку підозрюваного та може призвести до невиконання покладених на нього обов’язків під час досудового розслідування, прокуратура наполягає на скасуванні відповідної ухвали суду та арешті підозрюваного без можливості внесення застави.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області      

кількість переглядів: 2349