Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2018

У Краматорську прокуратура домоглась арешту підозрюваного в умисному вбивстві

Апеляційний суд Донецької області визнав повністю обґрунтованими доводи Краматорської місцевої прокуратури щодо необхідності застосування міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою чоловіку, який підозрюється у скоєнні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
 
Нагадаємо, 14 січня в результаті сварки, що виникла між двома компаніями, які знаходились біля одного з розважальних закладів м. Краматорська, один із учасників отримав вогнепальні поранення у руку та грудну клітину та помер у лікарні.
 
 39-річний місцевий мешканець, здійснивши постріл з пістолета марки «Макаров», з місця злочину утік та через три дні прибув до Краматорської місцевої прокуратури, де підписав явку з повинною.
 
Краматорський міський суд не задовольнив клопотання прокуратури про обрання чоловікові міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, призначивши замість нього домашній арешт.
 
Згідно із рішенням апеляційної інстанції, вказану ухвалу суду скасовано. На період досудового розслідування підозрюваний перебуватиме у слідчому ізоляторі.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2367