Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2018

На Донеччині за принципової позиції прокуратури засуджено до ув’язнення жінку, яка втягнула свою неповнолітню доньку у злочинну діяльність

Вироком Красноармійського міськрайонного суду 47-річну мешканку міста Родинське визнано винною у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність)  Кримінального кодексу України.
 
Публічним обвинувачем Красноармійської місцевої прокуратури надано суду достатньо доказів провини жінки та її 17-річної доньки, які у травні 2017 року неодноразово приходили до магазинів у м. Покровську,  де, переконавшись що за їх діями ніхто не спостерігає, викрадали з вітрин косметичні засоби.
 
Декілька разів злочинному дуету вдавалося покидати магазини непомітно, однак під час скоєння чергової крадіжки вони були затримані співробітниками магазину біля вхідних дверей.
 
На теперішній час жінку засуджено до 4 років та 6 місяців позбавлення волі. Її неповнолітню доньку суд визнав винною у скоєнні крадіжки та засудив до 3 років позбавлення волі із випробувальним терміном 2 роки.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2498