Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2018

Трьох депутатів у Бахмутському районі притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю

Артемівська місцева прокуратура забезпечила у суді розгляд адміністративного протоколу за ч.1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) стосовно 3-ох депутатів Іванівської (Красненської) сільської ради Бахмутського району.
 
Установлено, що депутати, знехтувавши вимогами антикорупційного законодавства, не подали декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік у встановлений законом термін, тобто до 1 травня 2017 року. Заповнені декларації надійшли до Національного агентства з питань запобігання корупції лише наприкінці 2017 року.
 
Суд погодився із ґрунтовними доводами прокуратури, визнав  депутатів винним у скоєнні вказаного правопорушення та призначив покарання у вигляді штрафу на користь держави у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів  доходів громадян, що становить 850 гривень з кожного.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2535