Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2018

Бажаючи уникнути адміністративної відповідальності чоловік запропонував співробітникам поліції хабар та сам опинився на лаві підсудних

За погодженням з Мар’їнським відділом Волноваської місцевої прокуратури направлено обвинувальний акт до суду стосовно мешканця м. Красногорівка за обвинуваченням в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.
                                                          
            Під час досудового розслідування вс
тановлено, що у березні поточного року співробітники поліції на автодорозі  сполученням м. Марꞌїнка  с. Георгіївка, спинили для перевірки документів чоловіка, який керував автомобілем марки «ЗАЗ Vida». З’ясувалося, що водій знаходився у стані  алкогольного  сп’яніння. Аби уникнути адміністративної відповідальності чоловік запропонував поліцейським неправомірну вигоду в сумі 10 000 гривень.
 
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 
                                    

кількість переглядів: 2258