Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2018

Журналіст Андрій Куликов розповів прокурорам про загальні правила спілкування із журналістами

19 квітня у прокуратурі Донецької області, в рамках співпраці з Маріупольським державним університетом,  відбувся семінар з питань взаємодії органів прокуратури із засобами масової інформації.
 
Участь у семінарі взяли начальники управлінь та відділів прокуратури Донецької області, керівники місцевих прокуратур, їх заступники та начальники відділів місцевих прокуратур.
 
Головним спікером заходу виступив відомий український журналіст Андрій Куликов. Він поділився з присутніми досвідом та думками щодо якісної співпраці прокурорів із журналістами. Говорили про те, як прокурорам ефективно, об’єктивно і, головне,  зрозуміло доносити до людей інформацію, яка їх цікавить, давати коментарі та інтерв’ю журналістам, для яких важливі подробиці тих чи інших подій, та при цьому не зашкодити слідству.
 
Головне під час такого спілкування, за словами Андрія Куликова, - це мати бажання знайти спільну мову з журналістом та утриматися від стереотипних оцінок один одного.
 
 
Семінар став черговим важливим кроком для вдосконалення органами прокуратури  Донецької області ефективної комунікації з населенням.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 2157