Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2018

За вбивство знайомого жінку засуджено до 7 років позбавлення волі

Подія сталася у травні 2017 року  у Покровську. Жінка разом із співмешканцем та знайомим чоловіком розпивали спиртні напої у себе вдома. Коли гість пішов додому, до пари навідався сусід, який поскаржився на те, що у нього зник пакет і в його крадіжці він підозрює саме їх знайомого.
 
Аби з’ясувати ситуацію, жінка пішла до чоловіка додому, але дома його не застала, проте знайшла пакет, який зник у її сусіда, та забрала його, щоб повернути власнику. По дорозі додому вона зустріла товариша, якого звинуватила у крадіжці. Під час виниклого між ними конфлікту жінка дістала кухонний ніж, який заздалегідь взяла із собою, та вдарила ним опонента в область грудної клітини. Від отриманого тяжкого поранення потерпілий помер.
 
«Врахувавши наведені докази та чітку і послідовну позицію публічного обвинувачення, суд визнав жінку винною у скоєнні умисного вбивства ( ч.1 ст. 115 КК України).  Згідно із проголошеним вироком, наступні 7 років свого життя 33-річна мешканка Покровська проведе за ґратами», - резюмує керівник Красноармійської місцевої прокуратури Олександр Щепіхін.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2286