Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2018

У представника незаконного збройного формування вилучено арсенал зброї, який він планував передати на лінію розмежування (ФОТО)

Співробітники прокуратури Донецької області спільно із управлінням карного розшуку, детективами ГУНП в Донецькій області та спецпідрозділом КОРД виявили і вилучили у 28-річного чоловіка арсенал зброї.
 
Установлено, що мешканець Донецька раніше входив до складу непередбачуваного законом збройного формування ДУК "Правий сектор", а після його розформування вирішив залишитися у м. Новогродівка. Місцем  проживання колишнього бійця стала покинута база, де раніше дислокувався вказаний батальйон.
 
  
Під час санкціонованих судом обшуків у чоловіка виявлено та вилучено 6 гранат із запалами до них, міна, підривник до міни, 2 пістолета, набої до них, бойові ножі та амуніцію. Перераховане чоловік разом із своєю 18-річною жінкою, за їх словами, отримали від волонтерів. У подальшому пара планувала передати вилучене на лінію розмежування особам, які беруть участь у бойових діях.
 
 
Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.ч.1,2 ст. 263 КК України. На теперішній час тривають слідчі дії, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 10111