Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2018

У Маріуполі повідомлено про підозру двом чоловікам, які завдали тілесних ушкоджень військовослужбовцям Державної прикордонної служби України

Маріупольською місцевою прокуратурою № 1 встановлено наявність достатніх доказів для повідомлення про підозру двом чоловікам 1999 року народження у скоєнні хуліганства, а саме - грубого порушення громадського порядку, вчиненого групою осіб з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, тобто злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України.
 
Досудовим розслідуванням установлено, що 17 червня, приблизно о 22:25, підозрювані особи знаходились на літньому майданчику кафе «Red cups» у ТРЦ «Порт Сіті», де, діючи умисно разом із кількома іншими особами,  вчинили бійку, в ході якої спричинили тілесні ушкодження потерпілим, які є військовослужбовцями Державної прикордонної служби України.
 
На теперішній час у кримінальному провадженні тривають невідкладні слідчі дії. Встановлюються усі учасники хуліганських дій, що відбулися у розважальному закладі. Прокуратурою готується клопотання до суду про застосування щодо підозрюваних міри запобіжного заходу. 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3480