Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2018

Прокурори Донеччини передали від колег з прокуратури Волинської області подарунки багатодітним родинам

За доброю традицією, що триває вже третій рік поспіль, прокурори прокуратури Волинської області передали на Донеччину подарунки для багатодітних родин та вихованців будинків сімейного типу, що мешкають у Волноваському районі.
 
           
 
Делегація на чолі із заступником прокурора Донецької області Наталією Бойко та виконувачем обов’язки керівника Волноваської місцевої прокуратури Олександром Комісаруком відвідали 2 дитячі будинки сімейного типу та 3 прийомні сім’ї, в яких виховуються 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
 
            
 
Передаючи цим родинам вітання від колег із Західної України, прокурори насамперед щиро подякували дорослим за увагу, яку ті, незважаючи на труднощі, щоденно приділяють вихованню малечі.
 
«Найяскравішим доказом плідної та сумлінної роботи всіх дорослих, і особливо у прифронтових містах, мають бути щоденні щасливі посмішки наших дітей», – зазначила Наталія Бойко.
 
Серед речей, які цього року отримали донецькі родини від прокурорів із Західної України – 2 пральні машини, мікрохвильова піч, 3 пилососи, 2 планшети, ноутбук, електрочайник, пароочищувач, мобільні телефони та солодощі для дітей.
 
  А ще прокурори поділилися з багатодітними родинами нескінченим запасом доброзичливості, уваги та шани, адже виховання достойної зміни українців є запорукою успішного майбутнього країни.
 Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2590