Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2018

Заступника генерального директора державної установи викрито під час отримання неправомірної вигоди

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області слідчим відділом ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
 
             
 
В ході досудового розслідування встановлено, що 19 червня до правоохоронців звернувся засновник товариства з обмеженою відповідальністю, який повідомив, що  заступник генерального директора Державного підприємства «Донецький науково-виробничий центр стандартизації, метрології  та сертифікації» вимагає від нього неправомірну вигоду в розмірі 12 500 грн за підтвердження сертифікатів відповідності продукції, яка випускається підприємством.
 
21 червня вказану посадову особу викрито «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди. Вказані грошові кошти вилучено.
 
На даний час чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2158