Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2018

У прокуратурі Донецької області пройшов навчально-методичний семінар «Школа державного обвинувача»

Прокурори Донеччини постійно підвищують свій професійний рівень. 18 та 22 червня в прокуратурі області у м. Маріуполі та у Краматорській місцевій прокуратурі проведено спеціалізований захід підвищення професійного рівня прокурорів - навчально-методичний семінар «Школа державного обвинувача» за участю працівників місцевих прокуратур та суддів Апеляційного суду Донецької області.
 
Участь у заході взяли прокурори прокуратур, відповідальні за даний напрям роботи, а також молоді спеціалісти. 
 
           
 
Семінар, який відкрила заступник прокурора Донецької області Наталія Бойко, проходив у формі живого діалогу між учасниками заходу. Працівники галузевого управління виступили з окремими питаннями підтримання публічного обвинувачення в суді та оскарження судових рішень у кримінальних провадженнях, прокурори місцевих прокуратур вирішили практичні завдання щодо застосування кримінального та кримінального процесуального законів.
 
       
 
Обговорювались питання підтримання обвинувачення в судах, а також основні типові порушення вимог кримінального та кримінального процесуального законодавства, які допускають прокурори при оскарженні судових рішень в апеляційному та касаційному порядках, задля їх уникнення в майбутньому. Цікавими та змістовними для присутніх були виступи секретарів кримінальної палати Апеляційного суду Донецької області Гришина Г.А. та Савкової С.В, які окреслили низку проблемних питань, що виникають під час здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні.
 
         
 
По закінченню учасники семінару обмінялись думками щодо особливостей роботи на зазначеному напрямку. 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області  

кількість переглядів: 2122