Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2018

Апеляційний суд підтвердив доводи прокуратури щодо призначення чоловіку справедливого покарання за незаконне виготовлення наркотиків

За принципової позиції Мар’їнського відділу Волноваської місцевої      прокуратури 36-річного чоловіка, який вирощував та зберігав особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, засуджено до реальної міри покарання.
Під час слухання судової справи у Мар’їнському районному суді публічним обвинуваченням було доведено, що раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів, місцевий мешканець  вкотре умисно скоїв кримінальні правопорушення, передбачені ст. 309 (незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України.
Однак суд, незважаючи на аргументовану позицію обвинувача щодо обрання міри покарання, пов’язаної з позбавленням волі, призначив чоловіку покарання у вигляді 2-х років іспитового строку. Прокуратура з таким вироком не погодилась та оскаржила його в апеляційній інстанції.
На теперішній час скарга прокурора задоволена у повному обсязі. Правопорушнику призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2398