Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2018

Команда прокуратури Донецької області посіла третє місце у змаганнях з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України» (ФОТО)

7 – 8 липня 2018 року, у Києві відбувся фінальний етап турніру з міні-футболу на Кубок Генерального прокурора України, в якому за перемогу змагалися команди регіональних прокуратур, які за результатами попередніх матчів показали кращі результати.
 
Фінал змагань відбувся за двома категоріями: прокурорів до та від 35-ти років.
 
  

За третє місце донецькі прокурори вели затяту боротьбу із командою прокуратури Херсонської області.  Продемонструвавши яскраву професійну гру, основний час завершився для команд із рахунком 0:0, а ось за результатами серії пенальті збірна прокуратури Донецької області одержала перемогу з рахунком 3:2.
 
Таким чином у категорії до 35-ти років третє місце виборола збірна прокуратури Донецької області.
 
“Команда продемонструвала справжню гру та наполегливість, здобувши третє місце. Цей турнір доставив масу задоволення як гравцям так і вболівальникам, адже на футбольному полі змагалися прокурори з усіх куточків України. Вітаю збірну прокуратури області із третім місцем та бажаю наступного року стати володарями Кубку”, зазначив прокурор області Євген Бондаренко.
 
       
Окрім цього, футболісти прокуратури Донецької області   відзначені нагородами за результатами       турніру. Кращим захисником турніру визнано Станіслава Панченка, а кращим воротарем став  Сергій Ільєнко.
 
  Переможців особисто привітав Генеральний прокурор  України Юрій Луценко, а також гості турніру – президент Федерації футболу України Андрій Павелко, заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, відомий український футболіст  і тренер Олег Протасов, перший заступник Генерального прокурора Дмитро Сторожук та заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.
 
                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2027