Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2018

За розбійні напади та пограбування перехожих злочинець отримав 10-річний термін ув’язнення

Артемівським міськрайонним судом винесено обвинувальний вирок 26-річному чоловіку, який скоїв кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно), ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний із насильством, небезпечним для життя) та ч. 2 ст. 289езаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.
 
 У ході судового розгляду стороною обвинувачення, яке підтримувала Артемівська місцева прокуратура, доведено, що упродовж 2015 року мешканець Бахмута, раніше неодноразово судимий за майнові злочини, доповнив свою автобіографію ще шістьома кримінальними епізодами. Зокрема, крадіжкою скутера та грабежами і розбійними нападами на перехожих, спрямованими на незаконне заволодіння чужими сумками, гаманцями і телефонами. Загальна сума збитків, завданих потерпілим особам, склала більше 20 000 грн.
 
Попри те, що обвинувачений стверджував про свою непричетність до вказаних злочинів, його твердження спростовані наявними у матеріалах кримінального провадження доказами, тож стороною обвинувачення у судовому засіданні провину чоловіка доведено повністю.
 
Колегія суддів погодилась з обґрунтованою позицією прокуратури та призначила злочинцю покарання у вигляді 10 років та 1 місяця за гратами.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2637