Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2018

На Донеччині за втручання прокуратури працівникам двох підприємств виплачена заборгованість із заробітної плати у сумі понад 4 млн грн

Завдяки якісному процесуальному керівництву Слов’янської місцевої прокуратури, працівникам Слов’янського регіонального виробничого управління КП «Компанія Вода Донбасу» виплачено борг із заробітної плати у сумі понад 2,3 млн грн. 
 
Впродовж травня-липня минулого року 394 працівника вказаного підприємства не отримували заробітну плату, внаслідок чого утворився борг у сумі 2,3 млн грн.  Прокуратурою за вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.175 (невиплата заробітної плати) КК України.
 
            Також, відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.175 КК за фактом невиплати заробітної плати 329 працівникам ПрАТ «Донрибкомбінат» в сумі понад 1,8 млн грн за період з липня по вересень 2017 року.
 
На теперішній час заборгованість виплачена працівникам у повному обсязі. У зв’язку із добровільною сплатою боргу кримінальні провадження закриті.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2334