Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2018

Посадовця «Донбас-Інформ-Ресурси» притягнуто до адміністративної відповідальності за неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані

За принципової позиції Маріупольської місцевої прокуратури №1, посадовця комерційного відділу ДП МВС України в Донецькій області «Донбас-Інформ-Ресурси» визнано винним у скоєнні правопорушення, пов’язаного із корупцією, передбаченого ч.2 ст. 172-6 КУпАП та судом на нього накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1700 грн.
 
За матеріалами, розгляд яких забезпечено у суді працівником Маріупольської місцевої прокуратури №1 встановлено, що 31-річний посадовець починаючи з 2017 року по теперішній час  не повідомив НАЗК про суттєві зміни у майновому стані щодо отримання доходу в сумі понад 330 тис грн, отриманих від відчуження нерухомого майна, а саме: квартири.
 
Раніше вищезазначена особа вже притягувалась до адміністративної відповідальності за несвоєчасне повідомлення НАЗК про суттєві зміни у  своєму майновому стані, а саме: неповідомлення про  придбання квартири.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 2305