Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2018

На Донеччині чоловіка засуджено до реального позбавлення волі за дорожньо-транспортну подію, у якій постраждалий отримав тяжкі травми

Прокуратурою Донецької області доведено в суді провину 30-річного мешканця міста Маріуполя, який наприкінці 2016 року, керуючи автомобілем Toyota-Lexus у стані алкогольного сп’яніння, значно перевищив допустиму в межах населеного пункту швидкість та здійснив наїзд на автомобіль «Шевролет Лачетті», який в цей час знаходився перед перехрестям у нерухомому стані, чекаючи на дозвільний рух сигналу світлофора.
 
У результаті зіткнення водієві автомобіля «Шевролет» заподіяні численні ушкодження голови та хребта, які згідно із судово-медичною експертизою віднесені до тяжких тілесних ушкоджень.  
 
За результатами судового розгляду суд, оцінивши докази прокуратури та захисту, дійшов обґрунтованого висновку про винуватість обвинуваченого у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.
 
За вчинений злочин водієві призначене основне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з відбуванням у кримінально-виконавчій установі закритого типу, та додаткове покарання у вигляді позбавлення права керувати транспортними засобами на строк 2 роки, яке згідно із законом виконується з моменту відбуття основного покарання.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2391