Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2018

За апеляційного реагування прокуратури любителя наркотиків засуджено до 2 років позбавлення волі

Прокуратурою Донецької області підтримані доводи апеляційної скарги про призначення більш суворого покарання чоловіку, засудженому за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.309 КК України (незаконне вироблення, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), до покарання, не пов’язаного із позбавленням волі.
 
У грудні 2017 року у мешканця м. Маріуполя працівниками поліції було виявлено опій ацетильований, який він придбав для особистого вживання. У березні 2018 року Жовтневий районний суд м. Маріуполя визнав правопорушника винним у вказаному злочині та засудив до 2 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробуванням на 3 роки на підставі ст. 75 КК України.
 
Прокуратура, приймаючи до уваги неодноразові судимості чоловіка за аналогічні злочини, не погодилась з м’яким вироком та подала апеляційну скаргу.
 
Апеляційним судом Донецької області вирок суду першої інстанції було скасовано та ухвалено новий вирок, яким засудженому обрано покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 2278