Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2018

Працівник лісгоспу сплатив штраф за порушення вимог фінансового контролю

Артемівська місцева прокуратура забезпечила у суді розгляд адміністративного протоколу за ч.1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) стосовно майстра лісу Часів – Ярського лісництва Державного підприємства «Слов’янське лісове господарство».
 
Встановлено, що майстер знехтував вимогами антикорупційного законодавства  і не подав декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2017 рік у встановлений законом термін, тобто до 1 квітня 2018 року. 
 
В судовому засіданні правопорушник свою  вину визнав в повному обсязі, вказав, що він довірився іншій особі, яку просив заповнити та подати декларацію  за  2017 рік, оскільки не мав достатнього рівня володіння комп’ютерною технікою.
 
Суд погодився із ґрунтовними доводами прокуратури, визнав  майстра лісу винним у скоєнні вказаного правопорушення та призначив покарання у вигляді штрафу на користь держави у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів  доходів громадян, що становить 850 гривень.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2484