Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2018

На Донеччині судитимуть чоловіка, який заради наживи забив до смерті пенсіонера

Великоновосілківським відділом Красноармійської місцевої прокуратури спрямовано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який забив до смерті руками та ногами чоловіка похилого віку у його власному будинку.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що пізно ввечері 26 червня, будучи на підпитку, 29-річний житель с. Керменчик Великоновосілківського району проник до одного з домоволодінь с. Новодонецьке, звідки викрав  грошові кошти і мобільний телефон. Коли його неправомірні дії побачив приятель домовласника та став чинити злодію опір, той два рази вдарив його кулаком по голові, а знайшовши у спальні хазяїна, наніс і йому кілька ударів в область голови та грудної клітини, від яких 63-річний потерпілий помер на місці.
 
Проте, здобутого таким наджорстоким чином виявилось мало, отже, покидаючи будинок, зловмисник прихватив із собою дві пляшки горілки та пачку цигарок, заподіявши їх власнику матеріальну шкоду на суму близько 5 000 грн.
 
 За скоєння злочинів, передбачених ч.4 ст. 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України, обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2348