Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2018

У Слов’янську за привласнення належної державі лісопродукції судитимуть лісника

Слов’янська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно посадової особи державного підприємства «Лиманське лісове господарство» за  ч. 2 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) КК України.
 
Установлено, що 36-річний майстер лісу у квітні поточного року прибув у закріплений за ним лісовий масив Ямпільського лісництва та забезпечив прибуття туди трактора з маніпулятором та причепом.  Реалізовуючи злочинний умисел на привласнення чужого майна, яке перебувало у його віданні, без оформлення будь-яких документів, чоловік наказав водієві трактора завантажити до причепу колоди дров загальним об’ємом 14,5 куб. м та транспортував їх до лісопилки.
 
При цьому, з метою конспірації незаконних дій, завантажену лісопродукцію було прочиповано недійсними чипами, списаними наприкінці 2017-початку 2018 рр.
 
На даний час протиправну діяльність з розкрадання лісопродукції на території лісництва припинено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
 
 
Досудове розслідування вказаного кримінального провадження триває під процесуальним  керівництвом прокуратури.
 
                                       Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2499