Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2018

Посадовець міської ради сплатить штраф за зайняття іншою оплачуваною діяльністю

За участю прокурора Слов’янської місцевої прокуратури розглянуто адміністративні протоколи, складені за матеріалами прокуратури Управлінням захисту економіки в Донецькій області ДЗЕ Національної поліції України, стосовно посадовця одного з управлінь Краматорської міської ради.
 
Установлено, що посадовець, будучи ознайомлений з вимогами Закону України «Про запобігання корупції», з метою отримання додаткового прибутку займався іншою оплачуваною діяльністю, а саме, уклавши цивільно-правові договори з Донецьким регіональним центром оцінювання якості освіти, надавав послуги з проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання та зовнішнього незалежного оцінювання у якості: уповноваженої особи та інструктора, відповідальної особи в окрузі зовнішнього оцінювання у місті Краматорськ, чергового та особи, яка здійснює навчання залучених працівників.
 
За виконаних вказаних послуг чоловік отримав грошові кошти на загальну суму понад 8 000 грн.
 
Слов’янський міськрайонний суд, підтримавши позицію прокуратури, визнав посадовця винним у скоєнні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч. 1 ст. 172-4 КУпАП, та наклав адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 5100 гривень з конфіскацією отриманого доходу від роботи за сумісництвом.
 
Вказане рішення набрало законної сили та оскарженню не підлягає.
 
                       Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2097