Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2018

Голову сільської ради викрито під час отримання неправомірної вигоди (ФОТО)

Співробітниками прокуратури Донецької області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Донецькій області та Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях викрито на отриманні неправомірної вигоди голову Шахівської сільської ради Добропільського району.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що у грудні 2017 року до вказаної посадової особи звернувся підприємець із пропозицією укласти з сільською радою договір щодо поставки світильників на суму 138 тис грн, на що голова сільради, використовуючи службове становище та діючи всупереч інтересам служби, повідомив про можливість укладення такого договору за умови передачі особисто йому грошових коштів у розмірі 5 000 грн.
 
Сьогодні, 25 вересня,  під час отримання хабара посадовця викрито правоохоронцями. На  даний час за місцем його роботи тривають обшуки.
 
Вирішується питання щодо затримання чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368  (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
 
Досудове розслідування триває.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2265