Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2018

Суд взяв під варту жінку, яка умисно вбила подругу та тяжко поранила власного 7-річного сина-інваліда

Суд задовольнив клопотання Краматорської місцевої прокуратури та взяв під варту жінку, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, пп.1,2 ч.2 ст.115 КК України, тобто в умисному вбивстві своєї подруги та замаху на вбивство власного 7-річного сина.
 
Установлено, що у ніч на 5 жовтня у гості до 42-річної мешканки Краматорська прийшла подруга. Під час спілкування жінки посварились і хазяйка вийшла на кухню та, повернувшись з ножем у руці, вдарила ним спочатку у спину свого сина, хворого на дитячий церебральний параліч, а потім нанесла такий же удар подрузі, яка намагалась захистити від неї поранену дитину.
 
Потерпіла змогла вийти з квартири на сходи, де впала та померла. Побачивши її у під’їзді без ознак життя, сусіди викликали «швидку» та поліцію.
 
Лікарі діагностували у хлопчика проникаючу колото-різану рану грудної клітини з пошкодженням легенів. На даний час дитину прооперовано та її життю нічого не загрожує.
 
Жінці повідомлено про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.                                                                                               
                            
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2614