Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2018

У прокуратурі Донеччини відбулась зустріч із представниками Ради прокурорів України

10 жовтня на базі Краматорської місцевої прокуратури відбулась зустріч керівництва Ради прокурорів України з колективами регіональної прокуратури Донецької області та місцевих прокуратур.
 
У рамках круглого столу на тему «Участь Ради прокурорів України в організаційному забезпеченні діяльності прокуратури та виконанні завдань прокурорського самоврядування» Радою повідомлено про напрямки роботи, позитивні напрацювання та визначено перспективи у реалізації завдань прокурорського самоврядування та гарантій незалежності прокурорів.
 
 
 
 
Особливу увагу приділено питанням виплати прокурорам заробітної плати, пенсій, забезпечення житлом тощо. Окремо повідомлено про порядок розгляду кадрових питань.
 
Як зауважив у своєму виступі перед учасниками зустрічі голова Ради прокурорів України Михайло Місюра,  особливості роботи прокурорів Донеччини полягають у виконанні своїх повноважень на територіях, наближених до лінії зіткнення. При  цьому прокурори ризикують життям, здоров’ям та належним їм майном, і саме тому потребують додаткового соціального захисту.
 
У формі живого діалогу учасниками заходу було активно обговорено низку проблемних питань, що виникають під час здійснення повноважень на піднаглядній території, та висловлено думки щодо шляхів їх вирішення.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2798