Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2018

Торговець канабісом може на 10 років потрапити за ґрати

Під керівництвом Димитрівського відділу Красноармійської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.
 
Установлено наявність достатніх доказів для погодження прокуратурою та вручення підозри 20-річному чоловіку у тому, що він з метою збагачення організував збут особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.
 
З липня поточного року молодик розфасовував наркотик по пакетикам та продавав по 200 грн наркозалежним громадянам на території м. Мирнограду.
 
Протиправну діяльність наркоторговця припинено 8 жовтня. Грошові кошти, отримані від реалізації наркотику, вилучено. За місцем мешкання виявлено готові до продажу пакети з речовиною рослинного походження, насінням та суцвіттям конопель.
 
На даний час Димитрівським міським судом за клопотанням прокуратури підозрюваному  обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
 
Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2344