Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2018

За вербування жінки у сексуальне рабство до Ізраїлю мешканець Маріуполя проведе 6 років за ґратами

Вироком Жовтневого районного суду м. Маріуполя до 6 років позбавлення волі засуджено місцевого мешканця, який обвинувачувався у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України (вербування, переміщення людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, за попередньою змовою групою осіб).
 
Під час судових слухань публічним обвинуваченням, яке підтримувалось прокурорами відділу процесуального керівництва управління нагляду прокуратури Донецької області, доведено, що 58-річний уродженець Російської Федерації у вересні 2016 року, діючи за попередньою змовою із жителем Ізраїлю та використовуючи скрутне матеріальне становище 24-річної мешканки Маріуполя (відсутність постійного місця роботи, соціально-побутові умови проживання тощо), завербували її для надання сексуальних послуг у розважальних закладах, розташованих в м. Хайфа (Ізраїль).
 
Під час проходження потерпілою та зловмисником митного контролю у міжнародному аеропорту «Бориспіль» останнього було затримано та в подальшому за клопотанням прокуратури заарештовано.
 
До набрання вироком законної сили засуджений продовжить перебувати у слідчому ізоляторі.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2675