Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2018

У Краматорську та Дружківці у сфері реалізації нафтопродуктів розпочато 5 кримінальних проваджень

Краматорською місцевою прокуратурою виявлені істотні порушення вимог чинного законодавства України при здійсненні господарської діяльності 5 підприємств, які працюють у сфері реалізації палива на території міст Краматорськ та Дружківка.
 
Установлено, що всупереч правилам безпеки, на автомобільних заправних станціях здійснюється реалізація нафтопродуктів за відсутності необхідних дозволів на експлуатацію машин, механізмів і устаткування, зокрема - резервуарів для зберігання палива та паливороздавальних колонок, що створює загрозу життю та здоров’ю людей.
 
Окрім того, встановлені грубі порушення вимог природоохоронного законодавства на об’єктах, які працюють у сфері оптової торгівлі твердим, рідким і газоподібним паливом.
 
За вказаними фактами прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) та  ст. 241 (забруднення атмосферного повітря) КК України.
 
Досудове розслідування у кримінальних провадженнях стосовно вказаних суб’єктів господарювання здійснюють слідчі відділи  Краматорського та Дружківського ВП ГУ НП в Донецькій області під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
                            
 

кількість переглядів: 2362