Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2018

У Маріуполі затримано місцеву мешканку, яка займалась збутом психотропної речовини

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.
 
У ході проведення слідчих дій працівниками поліції задокументовано факт збуту 36-річною мешканкою м. Маріуполя амфетаміну.  Установлено, що вказана особа запрошувала покупців до своєї оселі, де збувала їм психотропну речовину по 500 грн за 1 грам, незважаючи на те, що в квартирі у цей час знаходились троє її неповнолітніх дітей.
 
21 грудня прокуратурою спільно з працівниками Головного управління НП в Донецькій області у вказаному помешканні проведено обшук, в ході якого вилучено грошові кошти, порошкоподібну речовину рожевого кольору та приладдя для вживання наркотичних засобів назальним шляхом.
 
Під час проведення обшуку працівниками соціальних служб м. Маріуполя дітей у вказаної громадянки вилучено та спрямовано для огляду до лікарняної установи.
 
Жінку затримано в порядку ст. 208 КК України. Їй оголошено про підозру у скоєнні зазначеного злочину та наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
 
                         Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2272