Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2019

Жінку, підозрювану в умисному вбивстві інваліда, поміщено до слідчого ізолятору

За клопотанням Краматорської місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 67-річній жінці, яка підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що о восьмій годині ранку 28 січня зловмисниця разом із своєю 44-річною донькою знаходились за місцем мешкання знайомого чоловіка – інваліда 1 групи, якому вони допомагали по господарству.   
 
Під час сумісного розпивання спиртних напоїв між  власником будинку та помічницями виникла сварка. Доказуючи свою правоту, старша з жінок, перебуваючи у стані сп’яніння, кілька разів вдарила чоловіка по голові руками, а коли той впав із інвалідного візка на підлогу, продовжила лупцювати ногами.
 
Внаслідок отримання тупої травми грудної клітини, черевної порожнини, шиї та голови, двобічних множинних переломів ребер із забиттям легенів потерпілий помер на місці.
 
На теперішній час жінці повідомлено про підозру у заподіянні інвалідові смертельних травм та її поміщено до слідчого ізолятору.
 
Досудове розслідування триває.                     
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2192