Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2019

Прокуратура вимагає розірвання довгострокового договору про умови ведення мисливського господарства

Господарським судом м. Києва відкрито провадження у справі за позовом керівника Костянтинівської місцевої прокуратури до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства та громадської організації про визнання недійсним рішення та визнання недійсним договору про умови ведення мисливського господарства.
 
Так, Костянтинівська місцева  прокуратура звернулась до суду з метою захисту інтересів держави про визнання недійсним договору, укладеного у 2017 році строком на 15 років між «Громадською організацією «Костянтинівська мисливська спілка «Беркут» та Донецьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства про умови ведення мисливського господарства загальною площею близько 22,8 га на території у Костянтинівського району Донецької області.
 
Підставою для звернення до суду стало порушення  вимог ст. 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», оскільки надання у довгострокове користування мисливських угідь не було погоджено  з органами місцевого самоврядування, а також з власниками та користувачами земельних ділянок.
 
Наразі розгляд справи триває.
 
                          Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2142