Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2019

До підозрюваного у зухвалому розбійному нападі застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

За клопотанням Артемівської місцевої прокуратури міськрайонним судом винесено ухвалу про застосування до мешканця м. Соледару Бахмутського району, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) КК України, запобіжного заходу вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.
У ході досудового розслідування встановлено, що у лютому 2019 року 31 –річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов за місцем мешкання знайомого, якого він помилково підозрював у крадіжці мобільного телефону. Під час виниклої сварки гість вдарив 40-річного хазяїна кулаком в обличчя, а коли той, тікаючи від нього, намагався сховатись вдома, забіг до квартири та продовжив лупцювати його руками і ногами по голові і тулубу.
 
Побачивши, що чоловік впав на підлогу і втратив свідомість, зловмисник погрожував кухонним та розкладним ножами двом жінкам, які перебували у той час в кімнаті та вимагав віддати йому телефон. Одній з них, задля пригнічення її волі до опору, нападник завдав кілька ударів по голові, після чого схопив зі столу два чужі мобільні телефони та штовхнувши потерпілу до дверей, від чого та зазнала сильного фізичного болю, з місця злочину втік.
 
Загальна сума спричиненої потерпілим матеріальної шкоди склала 2 300 грн.
 
На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного  кримінального правопорушення та його відправлено до слідчого ізолятору.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2129