Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2019

Нападника, який металевою палицею «вибив» із жінки зізнання про місцезнаходження коштів, засуджено до 9 років за гратами

За якісного публічного обвинувачення, яке підтримувала в Іллічівському районному суді м. Маріуполя Маріупольська місцева прокуратура №2, чоловіка визнано винним у кримінальному правопорушенні за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) КК України.
 
Слідством встановлено, що вночі 24 грудня 2018 року 35–річний мешканець Маріуполя, достовірно знаючи, де знайома йому жінка зберігає грошові кошти, вирішив їх вкрасти. Проникнувши через вікно до її приватного будинку, але не знайшовши кошти, зловмисник вирішив дочекатися повернення хазяйки.
 
Коли домовласниця увійшла до будинку, чоловік напав на неї, зв’язав руки ліпкою стрічкою та, погрожуючи, вимагав показати дійсне місце зберігання коштів. У відповідь на мовчання, нападник завдав своїй жертві множинні удари металевою палицею в область голови та ніг, після чого вона, побоюючись за своє життя, вказала йому на схованку. Заволодівши грошовими коштами у розмірі 1 000 доларів, мобільним телефоном та планшетом, нападник з місця злочину втік.
 
Погодившись з позицією прокуратури, суд призначив нападнику покарання у вигляді 9 років за гратами.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2056