Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2019

Онук, який жорстоко вбив та розчленував тіло власного дідуся, чекатиме на вирок суду під вартою

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою обрано судом чоловікові, який обґрунтовано підозрюється в умисному позбавленні життя та розчленуванні трупа 78-річного мешканця Жовтневого району м. Маріуполя. Клопотання про арешт підозрюваного скерувала до суду Маріупольська місцева прокуратура №1.
 
 
            
 
 
У ході досудового розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, встановлено, що у ніч на 3 травня 34-річний чоловік знаходився вдома разом із рідним дідусем. Між родичами виникла сварка, в ході якої онук спричинив дідусеві смертельні поранення.
 
 
 
 
Вирішивши позбутися трупа, зловмисник розчленував його ножівкою та розклав частинами у дві спортивні сумки. Із вказаним «багажем» він приїхав на таксі до належного йому садового будинку у Приморському районі міста та розкидав частини тіла на одній з занедбаних дачних ділянок.
 
Коли ж виносив загорнутий у закривавлену ковдру тулуб вбитого діда, щоб заховати біля свого будинку, його помітила сусідка. Запідозривши недобре, жінка викликала поліцію.
 
Наразі в указаному кримінальному провадженні тривають першочергові слідчі дії.  З’ясовуються всі обставини та деталі скоєння особливо тяжкого злочину та вирішується питання щодо призначення арештованому психолого-психіатричної експертизи.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1997