Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2019

За клопотанням прокуратури заарештовано мешканця Слов’янська, який мало не вбив ножем 18-річного юнака

60 діб під вартою проведе в очікуванні суду 34-річний мешканець м.Слов’янська, який підозрюється у замаху на умисне вбивство (ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України) парубка із Краматорська – саме на такій мірі запобіжного заходу наполягала у суді Краматорська місцева прокуратура.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що за півгодини до півночі 11 травня раніше судимий за спричинення тяжких тілесних ушкоджень та хуліганство чоловік у супроводі подруги під’їхав на таксі до одного з ларьків у м. Краматорську. Купивши пляшку горілки та напій, він повертався до автомобілю, коли почув гучний сміх з боку компанії юнаків, що відпочивали неподалік.
 
Поклавши до таксі куплені речі, зловмисник підійшов до незнайомців та після нетривалої словесної перепалки вдарив одного з них кулаком в обличчя, а отримавши два удари у відповідь, дістав з кишені ніж та завдав 18-річному юнакові не менше 7 ударів, спричинивши проникаючі колото-різані поранення грудної клітки і черевної порожнини з пораненням печінки і очеревини та колото-різані рани стегна і лівої тім'яної області голови. І тільки втручання інших членів компанії та своєчасно надана медична допомога допомогли потерпілому вижити.
 
Нападник з місця злочину втік, однак невдовзі був затриманий поліцейськими.
 
На теперішній час затриманому повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення.
 
Досудове розслідування триває.
 
                              Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1587