Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2019

За розбещення 15-річної дівчини чоловіку загрожує до 5 років за гратами

Під процесуальним керівництвом Великоновосілківського відділу Красноармійської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст.156 КК України стосовно 46-річного чоловіка, який розбещував неповнолітню дівчину.
 
Нагадаємо, 14 квітня, знаходячись вдома з 15-річною знайомою, чоловік насильно змушував її вживати горілку. Коли дівчинка відмовлялась, сп’янілий чоловік розтуляв їй рота, куди сам із чарки заливав алкоголь.
Вирішивши, що дівчинка сп’яніла, чоловік став до неї чіплятись, торкаючись стегон, сідниць та статевих органів через одяг. Коли дівчина відмовилась з’явитись перед ним в оголеному вигляді, чоловік через велику кількість випитої горілки заснув, однак зранку пішов до її кімнати та знову намагався вчинити з нею розпусні дії.
Цього ж дня дівчина розповіла про ганебні вчинки чоловіка, якого вважає своїм батьком, бабусі, яка є її опікуном. Дізнавшись про це, жінка одразу зателефонувала до поліції.
 
Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
 
За вказані дії чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1983