Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2019

Заарештовано чоловіка та жінку, які підозрюються у розбійному нападі на мешканця Краматорська

За клопотанням Краматорської місцевої прокуратури двом особам, підозрюваним у скоєнні розбійного нападу з метою заволодіння чужим майном та поєднаного із застосуванням насильства, небезпечного для життя, обрано судом запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 18 травня 38-річний мешканець Краматорська познайомився на вулиці з чоловіком та жінкою, яких після сумісного розпивання спиртних напоїв запросив до себе додому. Під час продовження застілля між гостями та власником квартири, начебто, на ґрунті ревнощів виникла сварка, у ході якої, діючи за попередньою змовою, гості нанесли хазяїну численні удари руками і ногами по голові і тулубу, спричинивши переломи двох ребер зі зміщенням та пневмоторакс.
 
Побачивши, що потерпілий не чинить опір, нападники заволоділи його майном, а саме двома фотоапаратами і мобільним телефоном, та з місця злочину скоєння втекли. Завдана гостинному господареві матеріальна шкода становила 2000 грн.
 
Проведеними оперативно-розшуковими заходами зловмисників встановлено – ними виявились 38-річний мешканець Краматорська та його 26-річна подруга, раніше судима за крадіжку.
 
На даний час парочці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.
 
Досудове розслідування триває.
   
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1673