Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2019

Перед судом постане посадовець, який отримав від громадянина неправомірну вигоду за дозвіл на розміщення «Кофемобіля»

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України стосовно 42-річного посадовця, який отримав неправомірну вигоду за оформлення та видачу транспортного засобу «Кофемобіль».
 
 
Нагадаємо, 26 березня за процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими Головного управління Національної поліції в Донецькій області спільно з Управлінням захисту економіки в Донецькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито на отриманні неправомірної вигоди начальника відділу ремонту та експлуатаційного утримання  автодоріг та штучних споруд, організації та безпеки дорожнього руху Державної організації «Служба автомобільних доріг у Донецькій області».
 
42-річний посадовець отримав від 35-річного мешканця м. Маріуполя грошові кошти у розмірі 4 000 грн за оформлення та видачу дозвільної документації на розміщення транспортного засобу «Кофемобіль» на узбіччі автодоріг у Нікольському та Мангушському районах.
 
Під час отримання неправомірної вигоди у своєму службовому кабінеті протиправні дії начальника відділу припинено правоохоронцями.
 
Наразі обвинувальний акт стосовно нього погоджено та направлено до суду.
 
Посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1755