Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2019

Під домашнім арештом перебуватиме жінка, яка у нетверезому стані відстоювала свою правоту одразу двома ножами

Суд задовольнив клопотання Краматорської місцевої прокуратури щодо обрання міри запобіжного заходу місцевій мешканці, яка підозрюється в умисному нанесенні трьох проникаючих ножових поранень своєму співмешканцю.
 
У рамках розпочатого за даним фактом досудового розслідування встановлено, що 11 червня 35-річна жінка перебувала вдома разом із чоловіком. На ґрунті сумісного розпивання алкогольних напоїв пара посварилась, і хазяйка, не знайшовши більш дієвих аргументів для відстоювання своєї точки зору, схопила два кухонні ножі та у відповідь на нецензурну лайку, одним з них вдарила свого співрозмовника у грудну клітину зліва, а другим – двічі у грудну клітину справа.     
 
З проникаючими пораненнями грудної клітини з пошкодженням діафрагми, черевної порожнини і печінки, з гемотораксом та у стані травматичного шоку 45-річного потерпілого терміново доставлено до лікарні.
 
Жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження) КК України, та за ухвалою суду обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1885