Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2019

Посадову особу державного підприємства підозрюють у перевищенні службових повноважень, що завдали шкоду державі на суму понад 1 млн 588 тис грн

Прокуратурою Донецької області виконуючому обов’язки директора державного підприємства «Слов’янський лісгосп» повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинили тяжкі наслідки) КК України.
 
Установлено, що у 2017 році, у ході проведення санітарно-оздоровчої рубки дерев на території Регіонального ландшафтного парку «Краматорський», 65-річний посадовець, діючи у порушення вимог  Закону України  «Про природно-заповідний фонд України», підписав дозвільні документи на порубку лісу без визначення ліміту на вказану порубку та отримання спеціального дозволу.
 
На підставі підписаного посадовцем офіційного документу, здійснена незаконна порубка 436 дерев породи ясень, дуб та клен, яка спричинила збитки на загальну суму 1 558 842 грн.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1967