Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2019

Підозрюваного у жорстокій розправі над товаришем взято під варту

Запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою обрав суд за клопотанням Краматорської місцевої прокуратури 55-річному місцевому мешканцю, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, тобто в умисному вбивстві людини.
 
 У ході досудового розслідування встановлено, що у ніч на 4 вересня між двома чоловіками, які за пляшкою горілки відпочивали вдома у одного з них, виникла сварка. Не знайшовши порозуміння за допомогою слів, сперечальники почали битися, потім начебто забули про сварку і навіть розпили «мирову», але через деякий час почали лаятись з новою силою.
 
Під час чергової спроби з’ясувати стосунки хазяїн штовхнув гостя у груди і той впав на підлогу, а піднявшись, вихопив у нього з рук металеву сковорідку та двічі вдарив нею товариша по голові. Далі зловмисник наносив йому удари руками, ногами та держаком від лопати, який врешті від нищівних ударів навіть зламався.     
 
Отримавши тупу травму голови і грудної клітини з переломами кісток склепіння і основи черепа, забоєм головного мозку та переломом ребра потерпілий помер на місці.
 
На теперішній час досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні триває.
                      
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1678