Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2019

Три місяці на волі і знову за грати: неодноразово судимий вуличний грабіжник відповідатиме за новий злочин

Дружківським відділом Краматорської місцевої прокуратури погоджено та направлено до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 186 (грабіж) стосовно неодноразово судимого мешканця м. Дружківки, який із застосуванням насильства заволодів майном 51-річної жінки.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 1 липня чоловік, який вже кілька разів чув на свою адресу вироки суду за вчинені корисливі злочини, побачив на вулиці незнайому перехожу та, переслідуючи мету «заробити» легкі гроші на придбання алкоголю, намагався зірвати з її шиї золотий ланцюжок. Жінка почала чинити опір та стиснула прикрасу у руці, але нападник з силою розжав їй пальці, зірвав прикрасу та з місця злочину втік, спричинивши жертві матеріальну шкоду на суму майже 13 тис грн.
 
Того ж дня зловмисник здав відібране у ломбард, розпорядився вирученими грошима на власний розсуд, після чого його було встановлено та затримано правоохоронцями.
 
Враховуючи той факт, що обвинувачений пішов на новий злочин у період не відбутого 4-річного терміну покарання за попередній грабіж (адже він звільнився з місць позбавлення волі лише у березні, не відбувши 8 місяців призначеного ув’язнення), нового вироку він очікує під арештом. 
                   
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1916