Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2019

Посадову особу Держгеокадастру у Донецькій області викрито під час отримання неправомірної вигоди

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Донецькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
 
Установлено, що наприкінці серпня до поліції звернулась мешканка м. Маріуполя із заявою про вимагання у неї заступником начальника одного з відділів Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області неправомірної вигоди у розмірі 6 500 грн за присвоєння земельній ділянці, що розташована під належним їй будинком, кадастрового номеру.
 
13 вересня під час отримання вказаних грошових коштів неправомірні дії посадовця викрито та припинено працівниками поліції та Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях. Грошові кошти виявлено та вилучено.
 
Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.
 
На теперішній час вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
    
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2257