Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2019

Прокурор Донецької області привітав колектив з професійним святом

У прокуратурі Донецької області під головуванням прокурора Донецької області Євгена Білоусова відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури України.
 
Участь у заході взяли заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів, прокурори відділів та управлінь.
 
«Сьогодні я вперше святкую це свято із вами, - зазначив у вітальному слові Євген Білоусов. -   За короткий час моєї роботи в прокуратурі Донецької області я вже побачив, що цей колектив готовий втілювати новітні ідеї для покращення роботи органів прокуратури. Наразі для нас нелегкий час. Прокуратура проходить складний етап реформування, але я вже бачу, що з вашим професійним досвідом, наполегливістю та принциповістю у відстоюванні інтересів держави та законності на усіх напрямках діяльності ми пройдемо цей шлях успішно. Сподіваюсь на плідну співпрацю і бажаю вам здоров’я, професійних успіхів, мира та родинного щастя!».
 
Традиційно до свята 34 прокурорів заохочено відомчими відзнаками. Зокрема прокурор області вручив кращим з працівників нагрудні знаки «За сумлінну працю в органах прокуратури», грамоти від прокурора області та подяки від Генерального прокурора України, Маріупольського міського голови і Голови Донецької обласної держаної адміністрації.

кількість переглядів: 2046