Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.01.2020

За апеляційного реагування прокуратури підозрюваного в умисному вбивстві відправлено за грати

За апеляційною скаргою Маріупольської місцевої прокури №2 Донецьким апеляційним судом скасовано ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя, якою підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, звільнено з-під варти та обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.
 
Нагадаємо, 1 листопада 2019 року, близько 15:00, 31-річний водій автомобіля «Audi Q7», рухаючись однією з автомагістралей у Лівобережному районі м. Маріуполя, побачив, як перед його автомобілем пішохід перебігає проїжджу частину у невстановленому місці.
 
Різко зупинивши автівку, водій вийшов з салону, щоб висловити невдоволеність діями порушника Правил дорожнього руху. У ході виниклої між ними сварки пішохід дістав з кишені ножа та вдарив ним опонента у грудну клітину, після чого з місця події зник, а поранений, намагаючись самостійно дістатись до лікарів, сів за кермо, але через деякий час помер, а його авто врізалось у дерево.
 
4 листопада за клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою строком 60 діб, однак після завершення цього строку суд вказаний захід змінив.
 
Апеляційний суд, погодившись з доводами прокурора, продовжив зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в межах строку досудового розслідування. Підозрюваного в цей же день взято під варту.
 
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1745